Ποιοι είμαστε

Είμαστε μία ομάδα αρχιτεκτόνων που ξεκίνησε την κοινή επαγγελματική της δραστηριότητα το 2008 αφού ολοκληρώσαμε τις σπουδές μας στο Λονδίνο, στη σχολή Bartlett, University College London (UCL) 2002 και στην Οξφόρδη, στο Oxford Brookes University, 1999.

 

Η επαγγελματική μας βάση βρίσκεται στην Ερμούπολη της Σύρου και στην Αθήνα.

Δίνουμε έμφαση στον ποιοτικό και ευφάνταστο σχεδιασμό αλλά και τις ιδιαίτερες συνθήκες και ανάγκες του κάθε έργου. Επικεντρωνόμαστε στην τέχνη αλλά και στην τεχνική της αρχιτεκτονικής καθώς και την ικανότητά της να μεταμορφώνει το φως και να διαμορφώνει τη φόρμα. Αγαπάμε τις προκλήσεις που προκύπτουν με κάθε καινούργιο έργο, την μετουσίωση μιας δημιουργικής ιδέας σε έναν ιδιαίτερο χώρο, είτε το περιβάλλον του έργου είναι αστικό είτε υπαίθριο. Εργαζόμαστε έχοντας συνεχή διάλογο με τους πελάτες μας προκείμενου να καλύψουμε τις ανάγκες τους και να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Έχοντας πολυετή εμπειρία και σε συνεργασία με έμπειρες ομάδες του κατασκευαστικού κλάδου, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα ποικίλου μεγέθους και κλίμακας.

Ομάδα

​Η Φρύνη Γιαννοπούλου είναι αρχιτέκτων μηχανικός, μέλος του τεχνικού επιμελητήριου στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα και τη Σύρο. Έχει εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα της ενώ μέχρι σήμερα έχει εργαστεί σε έργα που περιλαμβάνουν ιδιωτικές κατοικίες, διατηρητέα κτίρια, ανακαινίσεις διαμερισμάτων, καταστήματα και καφέ. Επίσης έχει διδάξει σχεδιασμό και εικαστικές σπουδές στο AMC College στην Αθήνα, έχει συμμετάσχει σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και στην 11η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής, στη Βενετία. Τέλος ειδικεύεται στο σχεδιασμό ξενοδοχείων, από την ιδέα μέχρι την ολοκλήρωση αυτής, την ανακαίνιση και την αναβάθμιση της πιστοποίησης αστέρων των ξενοδοχείων.

Η  Άρτεμις Θεοδωρίδη είναι αρχιτέκτων μηχανικός που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι μέλος του τεχνικού επιμελητηρίου στην Ελλάδα και από το 2006 εργάζεται στο σχεδιασμό και την επίβλεψη της κατασκευής πολυάριθμων εμπορικών και ιδιωτικών έργων - ανακατασκευές, ανακαινίσεις, αποκαταστάσεις διατηρητέων κτιρίων και μελετητικές προτάσεις - και μέσω ποικίλων συνεργασιών με άλλους αρχιτέκτονες, έχει υποβάλει προτάσεις για διάφορους αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και άλλα κοινά έργα.
Έχει συμμετάσχει στην 11η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής της Βενετίας ενώ από το 2009 ασχολείται ενεργά με τη σκηνογραφία και το σχεδιασμό κοστουμιών για το θέατρο και τον κινηματογράφο.


 

FY_bw_02.jpg

Φρύνη Γιαννοπούλου

Αρχιτέκτων Μηχ. ΤΕE & ARB

μέλος του ελληνικού & βρετανικού επιμελητηρίου

_edited.jpg

Άρτεμις Θεοδωρίδη

Αρχιτέκτων Μηχ. ΤΕΕ μέλος του ελληνικού επιμελητηρίου